8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE KURUCUDAN MOTİVASYON DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

MARMARA BİLGE OKULLARI
ÖZEL MARMARA BİLGE KOLEJİ ORTAOKULU 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE KURUCUDAN MOTİVASYON DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

Marmara Bilge Okulları YKS-LGS Yürütme Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda 4 Haftalık LGS Deneme Sınavları sonucunda kendi grupları içerinde en başarılı olan Özel Marmara Bilge Koleji Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden  3(üç) Öğrenci her ay ödüllendirilmektedir.  4 Kasım 2020 günü deneme sınavları sonucunda kendi grupları başarılı LGS 1. Grup Birincisi Tuanna ÜNAL’a, LGS 2. Grup Birincisi Elif Berre GÜNEY’e, LGS 3. Grup Birincisi Melikşah KARADORUK’a  hediye çekleri MBO Kurucusu İsmail KURT tarafından verilmişti. Kasım ayı içerisinde yapılan deneme sınavlarında ise bu sefer LGS 1. Grup Birincisi Çağla YÜCEL’e , LGS 2. Grup Birincisi Tuna ARPACI’ya ,LGS 3. Grup Birincisi İdil GÜNGÖRE’e hediye çekleri öğrencilere, velilerinin, Genel Koordinatör!ün, Okul Müdürleri’nin, Müdür yardımcılarının ve Rehber öğretmenlerin katılımıyla  bugün saat 13.30 ‘da Kurucu Temsilcisi Murat YAZICI tarafından verildi.