BİLGE’NİN ‘’BİLGELERİ’’ ÜNİVERSİTELERİ DOLAŞIYOR

Özel Bilge Anadolu Lisesi Rehber Öğretmenimiz    Aysel SARIKAYA ’nın 11.sınıflar eşit ağırlık öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak ve üniversiteye yönelik hedeflerini yükseltebilmek  amacıyla düzenlendiği Üniversite gezileri devam ediyor. Öğrencilerimiz bu sefer Sakarya Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitene misafir oldular.Üniversite ortamını öğrencilere yerinde göstererek, kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümleri hakkında yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttıracağını amaçlıyoruz.

Öğrencilerimiz ayrıca Üniversitelerin sunduğu iş fırsatları hakkında da detaylı bilgi edindiler.

Sakarya Kampüs turunun ardından Sapanca Gölü kıyısında yenilen yemek yiyen öğrenciler keyifli vakit geçirdi.