ÇOCUK EDEBİYATI YAZARI TUNCEL ALTINKÖPRÜ OKULUMUZDA.

Marmara Bilge Koleji Ortaokulu olarak 2 Aralık 2021 Perşembe günü ünlü çocuk edebiyatı yazarı, şair ve psikolog Tuncel ALTINKÖPRÜ’yü okulumuzun konferans salonunda ağırladık. Öğrencilerimiz tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan yazarımız;
Okuma-yazma alışkanlığı, kitap okumanın çocuk psikolojisindeki yeri ve önemi, çocukların dünyası gibi konular üzerinde durarak güzel mesajlar verdi. Yazarımız öğrencilerimizin büyük beğeni ve se Tuncel AALTINKÖPRÜ; kendi yazı macerasını, yazı yazmaya nasıl başladığını da kendi hayatından örnekler vererek öğrencilerle paylaştı. Biyografi-söyleşi-soru-cevap bölümleriyle devam eden programımızı kitapların imzalanmasıyla sona erdi. Kitap okuma etkinliğimize sağladığı katkıdan dolayı kıymetli yazarımız Tuncel ALTINKÖPRÜ’ye çok teşekkür ediyor, yeni kitaplarını sabırsızlıkla bekliyoruz.