Galatasaray Spor Okulu Darıca Anakampüsümüzde

Galatasaray Spor Okulları artık Bilge Okulları ile birlikte spor branşlarımızda, alanında uzman eğitmenler ile her spor branşının temel bilgilerini öğrenecek olan çocuklar, oyun ve yarışmalar ile keyifli ve öğretici bir yıl geçirecekler.

İyi beslenme, öz bakım, yeterli uyku gibi faktörlerin yanında, çocukların hem fiziksel gelişimini hem de sosyal – duygusal gelişimini etkileyecek spor veya sanat faaliyetleri büyümekte olan çocuğun dünyasına önemli katkılar sağlar. Anne baba olarak çocukları, onlara en uygun faaliyete yönlendirmek için, neye karşı yeteneği olduğunu iyi değerlendirmek gerekir. Bu noktada Bİlge Okulları Darıca Anakampüsüsümde faaliyete geçen ise Galatasaray Spor Okulları yardımınıza koşuyor. Galatasaray Spor Okulu programlarına katılarak tüm branşları deneyimleme fırsatı bulacak olan çocuklar, uzman eğitmenlerin yönlendirmesi ile hangi branşlara yatkınlıkları olduğunu öğrenecekler.