GELECEĞİMLE BULUŞUYORUM

Özel Marmara Bilge Okulu 11ve 12. sınıf öğrencileri Geleceğimle Buluşuyorum projesi kapsamında yapılan meslek tanıtımlarına katılmaya devam ediyor.

Bu hafta yapılan gezimizde öğrencilerimiz Gebze Sosyal Güvenlik Kurumuna gittiler. Gebze  SGK  müdürü Sayın Hüseyin Şendil ile görüşmeler yaptılar. Öncelikle kurum hakkında bilgi aldılar ve bu kurumda çalışmak isterseler neler yapmaları ve hangi bölümleri okumaları gerektiğini öğrendiler.

Bölüm hakkında bilgi aldıktan sonra günlük hayatta herkesin bilmesi gereken haklarını öğrendiler. Sayın Hüseyin Şendil öğrencilerimize verdiği bilgilerle öğrencilerimizin ileriki yaşamlarına ışık tuttu.

Özel Marmara  Bilge okulları bilinçli, haklarını bilen ve savunan bir gençlik yetiştirmek için çalışmalarına devam edecektir. Meslek tanıtımına katılan öğretmen ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.