GENÇ BİLGELER BİLİM ŞENLİĞİ ve YIL SONU SERGİSİNE AİT VİDEO ve FOTOĞRAFLAR 20 MAYIS 2019 PAZARTESİ GÜNÜ http://www.bilgeegitimkurumlari.k12.tr/genc-bilgeler-bilim-senligi ADRESİNDE YAYINLANACAKTIR.

Genç Bilgeler Bilim Şenliği ve STEM, MAKER, Robotik, Kodlama ve ders içi uygulamaları yıl sonu sergisi bugün saat 10.00 da açıldı. Şenlik Öncesinde kısa bir açılış töreni ve sembolik kurdela kesimi yapıldı. Yoğun bir katılım ve ilginin olduğu Bilim Şenliği’nde ve Sergide anaokulundan, anadolu lisesine kadar her sınıf seviyesinde özgün ve yaratıcı eserler, çalışmalar sergilendi. Türkiye’nin ilk ve tek İnovatif Hibrit Öğretim Merkezine sahip okullarımızda Robotik ve kodlama alanında çok başarılı çalışmalar sergilendi. Her ders bünyesinde teoriğin pratiğe ve uygulamaya dönüştürüldüğü kalıcı öğrenme materyalleri veliler tarafından övgüyle izlendi. Marmara Bilge Okulları olarak Şenlik ve sergimize katılan tüm konuklarımıza ve velilerimize bizlerde teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılı çalışmaları nedeniyle kutluyoruz.