2021-2022 ÖĞRETİM YILI HAZIRLIK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

MARMARA BİLGE OKULLARI 2021-2022 ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMALARINA KURUM YÖNETİCİLERİ, ÖĞRETMEN ve BASIN TEMSİLCİLERİ İLE BİRLİKTE DÜZENLEDİĞİ BİR KAHVALTI İLE BAŞLADI..
 
Bünyesinde Türkiye’nin ilk İnovatif ve Hibrit Öğretim Merkezi bulunduran ve 24 yıllık bir deneyime sahip Marmara Bilge Okulları yeni öğretim yılına güçlü bir hazırlıkla başlıyor. Marmara Bilge Okulları Bugün Kurucu İsmail KURT, Kurucu Temsilcisi- Genel Müdür Murat YAZICI, Okul Yöneticileri Nuray BORA, İnayet Bozkurt, Seçil YORULMAZ, Kurumsal Strateji Koordinatörü Türker GEDİK, Mali İşler Koordinatörü Canan YÜKSEL ile öğretmenler ve basın mensuplarının katılımı ile sabah 9.00’da Marmara Bilge Okulları 2021-2022 Öğretim Yılının başlangıcını yaptı.
MBO Kurusucus Sn. KURT, “ Eğitim ve öğretim ile ilgili hedeflerimiz büyük ve kadromuz çok güçlüdür. Pandemi sürecinde yaptığımız uzaktan eğitim çalışmaları ve öğretim kadromuzun gösterdiği özveri ile herhangi bir eksik bırakmadan, bilakis daha da güçlenerek ve kendimize yeni hedefler koyarak çıkıyoruz. Okullarımızda Milli ve ahlaki değerlere uygun bireyler yanı sıra çağı anlamış, teknoloji ve dijital rekabetin özüne inmiş global rakipleriyle her alanda yarışabilecek ve ipi göğüsleyecek gençleri hayata hazırlamak önceliğimizdir. Kurumlarımızda taviz veremeyeceğim iki şey daha vardır. Birincisi akademik sınavlarla taçlandırılmış akademik başarı ve ikincisi de güçlü bir yabancı dil öğretimi. Bu yıl tüm kademelerimizde yaptığımız uluslararası yabancı dil akredite sınavları ile çaba ve çalışmalarımızın ne kadar doğru sonuçlara ulaştırdığını gözlemledik. Pandemi alışıla gelmiş bir çok normali değiştirmiştir. Ancak Marmara Bilge okulları olarak tüm hazırlıklarımız, önlemlerimiz tamam olup 31 Ağustos 2021 Salı gününden itibaren tüm sınıf ve okul kademelerinde eğitim-öğretim faaliyetlerimize başlıyoruz.” Dedi.
Basın mensupları ile de birebir ilgilenen Sn. KURT. Söyleşisinin devamında “ Medyada içinde bulunduğumuz dönem ve iletişim araçlarının farklı alanlara evrilmesi nedeniyle eskisinden daha önemli hale gelmiştir. Sosyal Medya’da kaynağı doğruluğu belli olmayan yalan haberlerden ziyade sizlerin bin bir çaba ve yoğun çalışma ile gerçekleştirdiğiniz ilkeli tarafsız ve doğru haberler bizim için kutsaldır. Bu nedenle Marmara Bilge okulları okular siz değerli basın mensuplarına ve kuruluşlarına sahip çıkmak ve destek vermek zorundayız. Çocuklarımızın da sizlere güven ve saygı duyabilecek bir iklim içinde geleceğe hazırlıyoruz. “ dedi
Kahvaltı sonrasında Okul yöneticileri ve öğretmenleri “ Oryantasyon çalışmalarına katılırken Türker GEDİK 20.000 m2 alana kampüsü ve Bünyesinde Robotik Kodlama, STEM, MAKER, FLL Turnuva Merkezi bulunan “ BİLGE İNOVATİF ve HİBRİT ÖĞRETİM MERKEZİ” ni gezdirdi. Basın mensupları , Marmara Bilge Okullarında yeni öğretim yılında başarılar dileyerek ve kendilerine verdiği destek ve önem için Sn. İsmail KURT’a teşekkür ederek kurumdan ayrıldılar.