MARMARA BİLGE OKULLARI ROBOTİK EKİBİ FLL Jr.  TURNUVASINDAN ÖDÜLLE DÖNDÜ

Bilim Kahramanları Derneği tarafından FIRST LEGO LEAUGE JUNIOR her yıl farklı  bir tema ile turnuva düzenliyor. Bu yıl FLL JRr’in  konusu SUYUN MECERASI idi. Suyun macerası isimli proje kapsamında birçok okul yarıştı. Turnuvaya Özel Bilge ilkokulu  BİLGE ROBOTİK  EKİBİMİZ’de  katıldı. Öğrencilerimiz ‘içme suyunun tasarruflu bir şekilde kullanılması’ ile ilgili bir proje geliştirdi. Projenin içeriğin de Büyük masraf ve zahmetlerle evimize kadar gelen içme suyunun israf edilememesi için yağmur ve kar sularının toplanarak kullanılması yer alıyor. Birçok proje arasından öğrencilerimizin geliştirdiği bu proje çok ilgi çekti. Bilge Okulları Robotik ekibi geliştirdikleri bu proje tasarımı nedeniyle ‘SİHİRLİ ELLERİN TASARIMI’ ödülüne layık görüldü. Öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz. Turnuva sonrası düzenlenen etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendi.