MARMARA BİLGE OKULLARI SAĞLIKLI BESLENİYOR…

Marmara Bilge Okulları Darıca Ana kampüsündeki konferans salonunda  14 Aralık Cuma günü öğrenci ve velilere yönelik “Sağlıklı Beslenme” semineri düzenledi.  Medikal Park Gebze Hastanesinden Diyetisyen Hatice Sultan KİRİŞÇİ  Kahvaltı yapmanın önemi, süt içmenin ve şekerli gıdalardan uzak durmanın faydaları, hazır gıdaların sağlığa zararları konusunda bilgiler verdi. Öğrenciler konu ile ilgili merak ettikleri soruları sordular. Diyetisyen Hatice Sultan KİRİŞÇİ ve öğrencilerimiz birlikte fotoğraf çekildi ve kendisine çiçek takdim edilerek seminer sonlandırıldı. ‘’Sağlıklı Beslen Sağlıklı Düşün, Başarıyı Yakala’’ amacıyla gerçekleşen seminerin sonunda katılım sağlayan öğrencilere ve velilere elma ikram edildi.