MARMARA BİLGE OKULLARINDA BAYRAM COŞKUSU

Her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı. Günün  anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra okulumuz dans topluluğu “Anadolu Ateşi Dans Grubu” sahnede yerini alarak Anadolu motiflerini danslarıyla ruhumuza işledi. Daha sonra ise okulumuz müzik öğretmenleri eşliğinde okul müzik grubumuz, öğrencilerimize ufak bir konser vererek tüm salonu coşkuya sürükledi. Kutlama sonunda ise okul müdürümüz Sayın Gürbüz OKTA Kocaeli il bazında okullar arası Tekvando turnuvasında il üçüncüsü olan  10/A sınıfı öğrencimiz Ayşe Sıla KANTARÇEKEN’e plaketini ve Teşekkür Belgesi’ni vererek öğrencimizin başarılarının devamını diledi. Daha sonra ise “Anadolu Ateşi Dans Topluluğu” öğrencilere MEB onaylı “Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Kurs Bitirme Sertifikası” verildi.

Özel Marmara Bilge Okulları olarak tüm gençlerin bayramını kutluyor ve Mustafa Kemal Atatürk’e bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramın kutlu olsun Türkiye….