MARMARA BİLGE’DE MÜNAZARA RÜZGARI ESMEYE DEVAM EDİYOR…

Marmara Bilge’de “ Münazara  Ligi Yarışması”  devam ediyor. 11. Sınıf öğrencileri 2 Kasım Cuma  günü  Marmara Bilge Eğitim Kurumları cep sinema salonunda mücadele ettiler. Büyük bir heyecana sahne olan münazarada  11-C sınıfının “Sosyal   medya yararlıdır.” tezine karşı 11-A  “Sosyal   medya zararlıdır.” tezini savundurlar. Tezlerini savunmak için araştırma ve grup çalışması yaptılar, deliller topladılar. Medeni cesaretlerini toplayarak sahnede tezlerini savundular. Aynı zamanda öğrencilerimizin dil gelişimlerine de katkıda bulunan bu etkinlikte 11-C sınıfı münazarayı kazanarak  11. Sınıfların ilk finalisti oldu.

Aynı gün yapılan  diğer 11. Sınıf karşılaşmasında  11-B   “Meslek seçiminde manevi doyum önemlidir.”  tezine karşı 11-D  “Meslek seçiminde maddi doyum önemlidir.” tezini savundurlar. Münazarada üç jüri tarafından yapılan değerlendirmeler  sonucu 11-D sınıfı münazarayı kazanarak  11. Sınıfların ikinci  finalisti oldu.

Şimdi herkes 11. Sınıflardan hangisinin finale adını yazdıracağını merakla  bekliyor.