ÖĞRENCİLERİMİZİN %20si LGS SINAVINDA %1 LİK DİLİMDE

Marmara Bilge Okulları;  Liseye Geçiş Sınavı’ındaki(LGS) başarı tablosu ile bir kez daha eğitimde iddialı olduğunu kanıtladı. Bu yıl yapılan LGS sınavında öğrencilerimiz %1 lik dilime girerek başarılarını gösterdi. Marmara Bilge Okullarında uygulanan Sınava Destek programı, profesyonel rehberlik hizmeti ve alanında uzman öğretmenlerin yakın ilgi ve takibi ile öğrencilerimizin %20si LGS sınavında %1 lik dilimde yer aldı. Diğer öğrencilerimiz elde ettikleri puanlarla nitelikli okullara tercih etme şansını buldular.  Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.  Marmara Bilge okulları olarak uygulanan yenilikçieğitim modeli ile bu başarının en büyük sahibi olan öğretmenlerimize ve destek veren velilerimizeteşekkürü bir borç biliriz.