ÖZEL MARMARA BİLGE KOLEJİ ANADOLU LİSESİNDE “DÖRT MEVSİM EDEBİYAT”

Özel Marmara Bilge Okulları ,Kültür ve Edebiyat Kulübünün hazırlamış olduğu “Dört Mevsim Edebiyat” etkinlikleri çerçevesinde “Sevgiye Yolculuk” temalı şiir dinletisi yapıldı.

“Şiir duygudur, anlamaktır, anlatmaktır. Şiir  hissetmek, paylaşmaktır, sonsuzluğa giden yoldur. ”diyen şiir sevdalıları Marmara Bilge Koleji Lise   öğrencilerinin   performansı izlenmeye değerdi. Programda Necip Fazıl Kısakürek’ten Cahit Sıtkı Tarancı’ya ,Ataol Behramoğlu’ dan  Cemal Süreya’ya  , Attila İlhan’a birçok ünlü sanatçının her biri, şaheser niteliğinde olan şiirleri okundu.  Müzik Öğretmeni Çetin ALADAĞ  yönetimindeki yetenekli öğrenciler seslendirdiği güzel şarkılar, şiir dinletisine ayrı bir renk kattı. Ayrıca programda İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy unutulmadı. Kıymetli şairimiz, ölümünün 82.yıl dönümünde saygı ve sevgiyle anıldı.