….VE BUNDAN BÖYLE ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTEYİZ.

Bugün sabah 09.00 da düzenlenen açılış törenimiz ile 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına başladık  ….ve bundan böyle öğrencilerimizle birlikteyiz. 
  

 

Pandemi tedbirleri nedeniyle veli kabul edilmeyen açılış Törenimizi Kurucumuz İsmail KURT, Kurucu Temsilcimiz Murat YAZICI, Anadolu-Fen ve Teknoloji Lisesi Müdürümüzü Nuray BORA, İlkokul-Ortaokul Müdürümüz İnayet BOZKURT, Kurumsal Strateji Geliştirme Koordinatörü Türker GEDİK, Mali ve İdari İşler Koordinatörü Canan YÜKSEL, okullarımızın müdür yardımcıları, eğitim koordinatörleri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Açılış töreninde 1,5 yıl tam zamanlı öğretim göremeyen ve öğrencilerinden ayrı kalan öğretmenlerin mutluluğu tebessümlere ve ışıldayan gözlerine yansımıştı. Öğrencilerimiz büyük bir coşku ve okullarına kavuşmanın sevinci içindeydi. 

Açılış törenimiz saygı duruşu ve  İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. İlk konuşmayı Özel Marmara Bilge Koleji İlkokulu ve Ortaokulu Müdürümüz İnayet BOZKURT yaptı.
Okul Müdürümüzün konuşma metnine linki tıklayarak erişebilirsiniz >>Müdürümüz İnayet BOZKURT’un Açılış Konuşması

Daha sonra Özel Marmara Bilge Koleji Anadolu- Fen ve Teknoloji Liseleri Müdürü Nuray BORA öğretmen ve öğrenciler yönelik konuşmasını gerçekleştirdi. 
Okul Müdürümüzün konuşma metnine linki tıklayarak erişebilirsiniz >>Müdürümüz Nuray BORA’nın Açılış Konuşması

 


Son olarak Marmara Bilge Okulları Kurucumuz İsmail KURT konuşma yaptı. Kurucumuz yönetici, öğretmen ve öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında ” Pandemi sürecinde oluşan akademik eksikliklerin farkındayız ve çok kısa bir zaman dilimi içerisinde eksiklerin hızlı bir şekilde tamamlanacağına inancım tamdır. Öğrencilerimiz okullarımızda bugünü yorumlayarak geleceğin bilişim fırsatlarını ve ötesini yakalayacaktır. MBO Kurucusu olarak çok değerli yönetici ve öğretmenlerle birlikte çalıştığım için kendimi şanslı sayıyorum. Türkiye’nin İlk İnovatif Hibrit Öğretim Merkezi bünyemizde olup bu sene bölgemizde öncü çalışmalar gerçekleştirerek, öğrencilerimize çok önemli katkılar sunacaktır. Değerli Velilerimize bize duydukları güven için teşekkür ediyorum. Velilerimiz her koşulda pandemi süreci de dahil yanımızda olmuş ve desteklerini esirgememişlerdir. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bize emanet ettikleri bu yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için tüm gayreti sarf ediyor ve sarf edeceğiz de.  
2021-2022 Öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. Yeni dönemimizin hayırlı olmasını diliyorum. ” dedi.

Konuşmaların ardından E-Twinning projeleri ile Marmara Bilge Okulları’na 2 Kalite Etiketi Ödülünü kazandıran Öğretmen ve öğrencilere Kalite Etiket Belgeleri ve Sertifikaları verildi.  E-Twinning Kalite Etiket Belgeleri ödül haberlerimize aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz. 

ÖZEL MARMARA BİLGE KOLEJİ ORTAOKULU ÖĞRETMEN ve ÖĞRENCİLERİ ETWINNIG TARAFINDAN ULUSAL KALİTE ETİKETİ İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

ÖDÜLLER PEŞ PEŞE GELİYOR. ETWINNIG TARAFINDAN BİR ÖDÜLDE ANADOLU LİSEMİZE GELDİ…