Marmara Bilge Okulları 24 Kasım Öğretmenler gününü akşam yemeği ile kutladı. Marmara Bilge Okulları Kurucusu İsmail KURT Eğitime ve Eğitimciye verdiği değeri destekleriyle ortaya koyuyor. Pendik Ada Tesisleri Balo Salonunda gerçekleşen Öğretmenler Günü yemeğinde bütün öğretmenler ve Yönetim kadrosu bir araya geldi.

Açılış konuşması, Saygı Duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan kutlama, İsmail KURT’un konuşmasıyla devam etti. Konuşmasında Öğretmenler gününün öneminden bahsederken, Öğretmenlerin birer heykeltraş   olduğunun altını çizdi.

Marmara Bilge Okullarında 5.  ve  15. hizmet yıllarını başarıyla tamamlamış Öğretmenlere okul yöneticileri tarafından  plaketleri  takdim edildi.

Marmara Bilge Ailesi sahnede hep birlikte Bilge Okulları pastasını kesti. Her konuda yetenekli olan Marmara Bilge Okulları Öğretmenleri enstrümanların  başına geçerek şarkılar seslendirdi. Gece canlı müzik ve Solistle devam ederken Öğretmenler ve yöneticiler gönüllerince eğlendi.