Anaokulları Koordinatöründen

ANAOKULLARI KOORDİNATÖRÜNDEN

Değerli Velimiz

Bilge Eğitim Kurumları, 1997 yılında eğitim sürecine başlayarak, lokasyonun en köklü okullarından biri olmayı başarmıştır. Anaokullarımız ise 2015 yılı itibariyle bağımsız fonksiyonel binalarıyla ana kampüsten ayrılarak, eğitim – öğretim faaliyetlerine devam etmiştir.

Anaokullarımız 2 ayrı lokasyonda etkinliklerini aktif şekilde sürdürmektedir. İlk lokasyonumuz Gebze İstasyon Mahallesinde bulunan Özel Bilge Gebze Anaokulu, ikinci lokasyonumuz Çayırova TOSB Otomotiv Yan Sanayi ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi içinde bulunan TOSB Özel Bilge Anaokulu’dur.

Anaokullarımızda yapılan eğitim – öğretim çalışmaları, çocuğun kendini tanıma ve bireysel becerilerinin ortaya çıkmasını sağlayan, gelişen dünyada araştırmaya yönlendiren, özgün eğitim programları üzerine temellendirilmiştir. Bu amaçla anaokullarımızda High / Scope Eğitim Modeli, Çoklu Zeka, Montessori Eğitim Sistemi, Dil Gelişim Atölyesi Çalışmaları, Kodlama ve Robotik Eğitimi ve Değerler eğitimi ile öğrenci merkezli yöntemler kullanılmaktadır.

Bilge Anaokullarında Yabancı Dil Eğitimi “İngilizce” üzerine temellendirilmiş olup, ikinci yabancı dil olarak “Almanca” dir. Bu hedef doğrultusunda çocukların çeşitli farklı sosyal ortamlarda anadillerini ve yabancı dillerini anlamlı ve amaçlı kullanabilmesi için günlük fırsatlar yaratılmaktadır. Uygulanan eğitim programları dahilinde çocuklarımız interaktif şekilde, mümkün olduğunca beş duyularını kullanarak, araştırarak, keşfederek bilgiye ulaşırlar.

“ Bilge’li olmak ayrıcalıktır…”

Seçil YORULMAZ

Bilge Anaokulları Koordinatörü