ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ

1956 Yılında Kars’ta doğdu. Evli ve biri Mimar, diğeri Makine Mühendisi olan iki oğlu bulunmaktadır. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Kars’ta tamamladı. 1974 Yılında  Ticaret Meslek Lisesinden mezun oldu ve aynı yıl Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesini (Ankara Ticaret ve Turizm Yüksek Öğretmen okulu) kazandı. 1978 yılında yüksek öğrenimini tamamlayarak, Meslek Dersleri Öğretmeni olarak Akçaabat Ticaret Meslek Lisesinde göreve başladı. Daha sonra; Bitlis, Düzce, Uzunköprü, Bakırköy ve  Gebze’de görev yaptı. Orta öğretimin her kademesinde Öğretmen, Koordinatör öğretmen, Müdür Yardımcısı, Teknik Müdür Yardımcısı, Müdür Baş Yardımcısı, Okul Müdürü ve Bölge Koordinatör Müdürlüğü gibi görevler yaptı.Görev yaptığı süre içerisinde bakanlık tarafından düzenlenen çeşitli eğitim seminerlerine katıldı ve seminerlerde görev aldı. Takdir, Teşekkür ve Maaşla ödüllendirme gibi yirminin üzerinde ödüle sahiptir.

Temmuz-2007’de Gebze Ahmet Parmaksızoğlu Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğünden emekli olarak özel öğretim kurumlarında Müdür olarak çalışmaya başladı. Halen Marmara Bilge okulları Anadolu Lisesi Müdürü olarak görevine devam etmektedir.