SAĞLIK

Okulumuzda öğrencilerimize ve çalışanlarımıza sunulan sağlık hizmetleri ile okulda meydana gelebilecek sağlık sorunlarını en aza indirmek ve sağlık düzeyini yüksek tutmak amaçlanmaktadır. Bu kapsamda; okulumuzda tam donanımlı bir  revir  bulunmaktadır. Okulumuzda yarı zamanlı iş yeri hekimi ve tam zamanlı görev yapan bir hemşiremiz hizmet vermektedir.  Okulda bulunduğu saatler içinde ilaç kullanması gereken öğrencilerin ilaçları veli izni ile okul hemşiresi tarafından öğrenciye belirtilen ölçekler dahilinde verilir.

Revirimizde

• Okul içi kazalarda ve acil durumlarda gerekli ilkyardım yapılır.
  • Düzenli ilaç alması gereken öğrencilerin ilaçlarını almaları sağlanır.
  • Öğrencilerin revire geliş-gidişleri ve revirde yapılan uygulamalar dosyalarına kaydedilir.
  • Ciddi sağlık sorunlarında aile ile iletişim kurularak hastaneye sevk edilir.

Öğrenciler ve çalışanlar sağlık hakkında danışmanlık ve eğitim almak için iş yeri hekimizize ve  revirimize başvurabilirler.