KURUCUMUZDAN

Sayın Velilerim, Sevgili Öğrencilerim
Bir ülkenin fertlerinin aldığı eğitimin önemi, o ülkenin gelişmişlik düzeyini belirleyen ölçütlerin başında gelir. Bilge Okulları olarak, 1997 yılında bu düşünceyle yola çıktık. Verdiğimiz eğitimlerle ve mezun ettiğimiz öğrencilerimiz

le Ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı sağlamış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bilge Okulları olarak en büyük hedefimiz kültürel mirasımıza sahip çıkan, üretken, sorgulayan, çevresine duyarlı, değerlerine bağlı, küresel düşünen, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir. Ulaştığımız noktada en büyük gücü, ilkelerimiz, değerlerimiz ve gerçekleştirmek için var gücümüzle çalıştığımız hedeflerimizden alıyoruz. Eğitimde fark yaratıyoruz çünkü; Alanında uzman eğitim kadromuz ile en son teknolojik donanıma sahip yeni ve modern okul binalarımızda uyguladığımız eğitim-öğretim programlarımız, ve eğitim odaklı projelerimizle iddialı ve köklü bir kurumuz. Okul öncesi eğitimden üniversiteye kadar eğitim zincirinin tüm halkalarını tamamlamış olmanın verdiği gururla öğrencilerimize Bilge’li olmanın ayrıcalığını yaşatmaya devam edeceğiz.