SERVİS

Bilge Okulları öğrenci taşımacılığı   2000 yılından bu güne turizm,personel ve öğrenci taşımacılığı alanlarında ;profesyonel yönetimi ,uzman sürücü kadrosu ve güçlü teknoloji alt yapısı ile sürekli gelişimi prensip edinen  Bilgili Turizmin deneyimli çalışanları yapılmaktadır.Bilgili Turizm 2015-2016 öğretim yılından itibaren Bilge Okullarının öğrencilerine, akademik ve idari kadrosuna ulaşım ve servis hizmeti sağlamaktadır.

Servis araç, kaptan ve hostesleri 14.06.2005 tarih, 25845 sayılı resmi gazetede yayımlanan “Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği”nde belirtilen şartlara sahip olup servis kaptanları ve hosteslerine düzenli hizmet içi eğitim verilerek  hizmet kalitesinin sürekliliği hedeflenmektedir.

Bilge Okullarımıza öğrencilerimizin güvenlik ve trafik kurallarına uygun olarak taşınması servis kalitemizin kesin bir standartıdır.  Öğrencilerimiz evlerinin önünden alınarak okul çıkışında yine evlerine bırakılırlar. Servis araçlarımızda; öğrencilerimizin kesinlikle emniyet kemerlerini takmaları sağlanır. Anaokulu, ilköğretim 1. kademe öğrencilerine servis hosteslerimiz eşlik eder. Araçlarımızda görev yapmakta olan tüm sürücülerimiz ve rehber personellerimiz ayrı ayrı vermiş olduğumuz özel eğitimlerden geçerler. Servislerimizde trafik kurallarına ve hız limitlerine kesinlikle uyulur. Velilerimizin öğrencimizi, evden okula ve okuldan eve ulaşımında yol boyunca kontrol ve takip edebileceği GPS Araç Takip Sistemi hizmeti sunulur. Araçların güvenliği ve kontrolü kurumumuzun garantisi altında bulunur.

Bilge Okulları Darıca kampüsünde  daimi olarak bulunan Servis Hizmetleri Birimi öğrenci ve velilerimizin ulaşım konusundaki taleplerini çözümlemek için çalışmalarına devam etmektedir.

ARAÇLARIN ÖZELLİKLERİ

•  Araçlarımız, Karayolları Trafik Kuralları’na uygun olup tüm araçlarımızın Yeterlilik Belgesi bulunmaktadır.
  • Araçlarımız; VolksWagen, Mercedes, Ford ve Renault Master markadır  ve araçlarımızın hepsi klimalıdır.
  •  Beş yaşın üzerinde araç kullanılmamaktadır.

HER ARAÇTA

• Elektrikli otomatik kapı,
  •  Sabit camlar,
  • Her öğrenci için emniyet kemeri,
  • İlk yardım çantası, yangın söndürücü, deprem çantası, kek, su, zincir, kimyasal buz ve şemsiye bulunur.
  • Her sabah tüm servis araçlarının temizlenmenir.

SÜRÜCÜLERİN ÖZELLİKLERİ

• Sürücülerin resmî işlemlerin yanı sıra, kişilik testlerinden de geçirilerek işe başlatılması esastır.
  • Ailenin izni ve okul idaresinin onayı olmadan öğrencilerin güzergâh dışı bir yerde bırakılmaması,
  • Her sürücüde cep telefonu bulunması zorunludur.
  • Servis içinde yemek yememesini,
  • Servis aracını bekletmemesini,
  • Servis sürücüsü ve hostesinin uyarılarını dikkate almasını rica eder.

SERVİS HOSTESLERİ

• Hostesler, öğrencileri sabah evlerinin kapısından alıp akşam evlerinin kapısına teslim etmekle yükümlüdür.

Servis şirketi web sayfası adresi: http://www.bilgiliturizm.com.tr/