Bilge Anadolu Lisesi 12 Sınıf öğrencilierimiz Kağan KURT, Melih ÖZMEN, 11. sınıfla öğrencilerimiz Alpertunga SESIŞIK, Sude YÖRÜK, 10.sınıf öğrencilerimiz Dila ACAR, Selin AYDÖNER, Ecem Nur ARI ve Aslı İrem ARI , MUN  26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Harvard Birleşmiş Milletler Konferansında başarı ile okulumuzu temsil etmişlerdir.

Yedi ayrı komitede 13 ayrı küresel sorunu tartışan ve çözüm önerisinde bulunan Bangladeş delegelerimiz, İngilizce seviyeleri, toplum önünde konuşma yapma becerileri, okulumuza yakışan tutum ve davranışları ile gurur kaynağımız olmuştur.

Konferans sonunda Boston’dan ayrılan gurubumuz New York’a hareket etmiş ve üç günlük gezi programını bitirdikten sonra ülkemize dönmüştür.

Harvard MUN 2018’de tekrar görüşmek üzere…